Licensierade takskottare alltid redo att rycka ut på uppdrag.

För att ej repa taket så använder vi oss av helgjutna plastspadar, våra arbetare är utrustade med helkroppsselar samt fallskyddslinor allt som behövs för att röja taket på säkert sätt.

Vi erbjuder följande avtal

1. Avropsavtal 
Ni ringer vid behov och vi kommer inom 24 timmar och skottar taket enligt era anvisningar. Vi rekommenderar att ni bokar takskottning till en dag då er gata städas. Då går arbetet snabbare vilket sparar pengar och minskar skaderisken. 

2. Bevakningsavtal med ansvar gentemot tredje man 
Vi bevakar, spärrar av och åtgärdar omgående istappar och andra riskmoment. Vi är fullt ansvariga dygnet runt om snö eller is skulle falla ner och orsaka skada på egendom eller tredje man. Det är fastighetsägarens ansvar att se till att taket skottas i en bostadsrättsförening. Därmed är styrelsen i föreningen ytterst ansvarig för skador till följd av nedfallande snö eller is. Om man inte har utfört nödvändiga åtgärder på taket brukar det vara svårt att få ersättning från försäkringsbolaget för dessa skador.

Övrigt

Allt för ditt tak. Takjour håller ditt tak i bästa skick år efter år. Vi hjälper dig med plåtarbeten, takmålning, snöskottning och annat som rör ditt tak Vi erbjuder fasta priser med bra garantier. Jobben utförs av kunnig personal för bästa möjliga kvalitet. För mer info om våra tjänster besök gärna vår hemsida www.takjour.se

 

Takjour Entreprenad i Stockholm AB


Adress

Virebergsvägen 20
169 30
Solna

Kontakt

08-428 711 73